Logo Stichting Kenya Child Care
 
Hoe kunt u helpen

Sponsors zijn het hart van de stichting. Zonder u als sponsor heeft Kenya Child Care geen bestaansrecht en zijn de kinderen op zichzelf aangewezen. Met uw steun kunnen wij een kind opvangen en dagelijkse zorg bieden voor de tijd dat ze in het opvanghuis verblijven.

Voor slechts €15 per maand kunnen we een kind dagelijkse zorg bieden.

  Er zijn verschillende vormen van hulp mogelijk:
 • Maandelijkse donatie: U kunt, als particulier, er voor kiezen om maandelijks een donatie te doen. de hoogte bepaald u zelf. Wij zijn dankbaar voor iedere bijdrage.
 • Eenmalige donatie: Maakt u liever eenmalig een bedrag over dan is dat ook mogelijk. Ook hier bepaalt u wat u wilt schenken.
 • Verlanglijstje: We hebben nog veel spullen nodig voor het rescue centre. Op www.lijstje.nl/kenyachildcare kunt u zien wat we precies nodig hebben en wat de kosten daarvan zijn. U kunt dat bedrag doneren en wij kunnen in Kenia het gedoneerde artikel aanschaffen. Hoe gaat dat in z'n werk? Heel eenvoudig.

  Ga naar de website via bovenstaande link. Hier kunt u het artikel wat u wilt doneren afvinken. Het bedrag dat erachter staat vermeld kunt u over maken op IBAN: NL02TRIO0197711804 o.v.v. verlanglijstje met het bijbehorende artikel dat u heeft gedoneerd.
  Op deze manier weet u exact wat er met uw donatie gaat gebeuren.
 • We hebben al vele vrijwilligers gehad die namens de stichting deelnemen aan sponsorlopen. oa de vierdaagse van Nijmegen, waar de loper zich door bekenden uit hun omgeving laat sponsoren per gelopen km. Dit soort acties geschiedt op eigen initiatief en creativiteit van de mensen zelf.
 • Verkoop tweede hands merkkleding voor kinderen: Als u kinderkleding over heeft, dan is dit van harte welkom. De stichting zal deze trachten te verkopen op de NL markt. De opbrengsten hiervan gaan volledig naar de stichting. Niet verkochte kleding is voor de kinderen in het rescue centre. Een andere optie is dat u zelf de kleding verkoopt en de opbrengst hiervan doneert aan de stichting. Op die manier levert u een actieve bijdrage aan de stichting.
 
 
OOK U KUNT ONS STEUNEN!

Wij als oprichters doen er alles aan om het geld voor het rescue centre bij elkaar te krijgen. Helaas kunnen wij dat niet alleen. Uw steun is onmisbaar!

Elke donatie wordt dan ook heel erg gewaardeerd.

U kunt uw bijdrage storten op banknummer: NL02 TRIO 0197711804

T.n.v. Stichting Kenya Childcare te Amsterdam