Logo Stichting Kenya Child Care
 
Even voorstellen

Wij zijn Linda en Marije, en we hebben elkaar ontmoet in 2005 in Guatemala waar wij vrijwilligerswerk deden op verschillende projecten. De vriendschap die daar ontstond is nooit meer overgegaan. In 2011 besloten we samen naar Kenia te gaan en hebben wij vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis aan de Keniaanse zuidkust. Na deze fantastische en leerzame tijd en thuis van alle indrukken bekomen, besloten we samen om naar de mogelijkheden te gaan kijken om iets op te zetten in Kenia. De laatste jaren zijn wij altijd samen naar Kenia afgereisd, hebben wij samen afwegingen gemaakt en uitgezocht wat het meest noodzakelijk is voor de kinderen in de omgeving Kilifi. In die periode hebben wij William Mganga ontmoet en mede dankzij zijn overtuiging, kennis en inspirerende woorden: Keep the fire burning, hebben wij een rescue centre opgezet.

Dankbaar zijn wij voor de steun en het vertrouwen die veel mensen in onze omgeving in ons hebben, mede daardoor is het gelukt om dit mooie project op te zetten.

Ons team in Kenia

Inmiddels bestaat ons team in Kenia uit negen werknemers die zich met hart en ziel inzetten voor ons rescue centre. Het team bestaat uit een manager, sociaal werker, psycholoog, drie huismoeders, een tuinman en bewaking, en 2 parttime onderwijzers.

 
 
OOK U KUNT ONS STEUNEN!

Wij als oprichters doen er alles aan om het geld voor het rescue centre bij elkaar te krijgen. Helaas kunnen wij dat niet alleen. Uw steun is onmisbaar!

Elke donatie wordt dan ook heel erg gewaardeerd.

U kunt uw bijdrage storten op banknummer: NL02 TRIO 0197711804

T.n.v. Stichting Kenya Childcare te Amsterdam