Onze droom is generaties van weerbare kinderen creëren

Rise up now .

Vanuit ons werk met de stichting Kenya Child Care Is Rise Up Now ontstaan. In Kilifi vangen we kinderen op die het slachtoffer zijn van (seksueel) misbruik, verwaarlozing en/of mishandeling. Dat is belangrijk en waardevol werk. Maar hoe mooi zou het zijn als we deze kinderen al eerder kunnen bereiken om ze sterk en weerbaar te maken? Zo maken we de kans veel kleiner dat ze in zo’n bedreigende situatie terecht komen.

Video afspelen

Zelfvertrouwen en veerkracht door Rise Up Now .

Rise Up Now is een actief programma vol uitdaging en plezier voor de lagereschoolkinderen in Kenia. We leren elk kind spelenderwijs het zelfvertrouwen te versterken en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Met deze tools gaan zij veerkrachtig hun toekomst tegemoet. Zo zijn we een lichtpuntje in het leven van deze kinderen.

Speciale Doneeractie .

Samen met ons team willen wij in Kenia het aankomend jaar 10.000 kinderen een betere toekomst bieden. Met jullie hulp kunnen vanaf januari de eerste 3000 kinderen getraind worden. Al voor € 10,- kun je een kind het programma laten volgen en geef je ze een betere toekomst. Wil jij ook het lichtpuntje zijn in het leven van een kind? Doneer dan nu!

Nieuwsbrief .

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen in Kenia en Nederland.